April: Cursus klein vaarbewijs

Event Information:

Date: 02.04.2020

Place: Tjotterspad 26

Partners:

Additional info: Cursusdata: donderdag 2, 9, 16 & 23 april van 19.30 tot 22.00 uur. Kosten cursus: € 150,- euro (exclusief cursusboek*) *Het cursusboek ‘klein vaarbewijs 1 & 2’ kan bij ons worden aangeschaft.

Cursus Klein vaarbewijs 1 (KVB 1)

.
NIeuwe Cursusdata:  donderdag 2, 9, 16 & 23 april van 19.30 tot 22.00 uur.

.
Heb je net een boot gekocht of in de planning? Wil je graag boten gaan huren? Misschien een wat groter schip huren in Nederland of tijdens vakantie in het buitenland? Of ben je een van de vele die al jaren het vaarbewijs wil gaan halen, maar het er steeds niet van komt? Leuk, dat je dit nu leest en stappen wilt gaan ondernemen om het vaarbewijs te gaan halen.

De cursus behandelt de examenonderwerpen, zoals de vaarregels, schroefwerking, betonning, ect in 5 avonden van 2,5 uur. Er is ruimte om vragen te stellen en er zijn oefenexamens zodat je kunt wennen aan de vraagstelling. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent.

Koffie/ thee met iets erbij is tijdens de cursus inbegrepen.

Kosten cursus: € 150,- euro (exclusief cursusboek*)
*Het cursusboek ‘klein vaarbewijs 1 & 2’ kan bij ons worden aangeschaft.

Inschrijven:
stuur een mail naar info@zeilschoolhetnieuwemeer.nl met je naam, telefoonnummer en adresgegevens. Wij sturen dan een factuur toe.

Wanneer heb je een klein vaarbewijs 1 nodig?
Een klein vaarbewijs is verplicht wanneer je:

.
Waar moet ik het examen aanvragen?
Het vaarbewijs examen kan aangevraagd worden vanaf 1 januari 2020 op de website van het CBR (www.cbr.nl). De kosten voor dit examen zijn niet inbegrepen bij onze cursus.

Upcoming events

  • 02
  • Apr
  • 2020

Cursus Klein vaarbewijs 1 (KVB 1)...