Bedrijfsuitje Amsterdam

Op zoek naar een bedrijfsuitje Amsterdam? Zeilen als uitje is weer eens wat anders. Bij Zeilschool het Nieuwe Meer zijn verschillende groepsgroottes mogelijk. Stuur ons, voor reserveringen en/of vragen, een mail naar info@zeilschoolhetnieuwemeer.nl.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje voor kleine groepen

Ben je zoekende naar een leuk uitje met collega’s? In of rond Amsterdam? Zeilschool het Nieuwe Meer biedt bedrijfsuitjes tot 16 personen aan. Wedstrijdje zeilen onder collega’s helpt de teamspirit. Daarbij zijn communicatieskills heel belangrijk in de boot. Welke groep werkt het beste samen en komen als eerste over de finishlijn? Kom naar Zeilschool het Nieuwe Meer met je collega’s en ervaar het! Optioneel kan er ook een hapje en drankje worden besteld als afsluiter van jullie Amsterdamse bedrijfsuitje. Vragen over mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje voor grote groepen

Zeilschool het Nieuwe Meer biedt ook bedrijfsuitjes tot 60 personen aan. Neem contact met ons op, dan wordt dit op maat georganiseerd. We zijn flexibel en creatief, waardoor wij met leuke ideeën kunnen komen om het iedereen in de groep naar de zin te maken. Zo kunnen wij de groep in verschillende activiteiten indelen om de meer en minder sportievelingen tegemoet te komen. Om het geheel met een topper van een bbq af te sluiten. Al zin in?

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor groepsuitjes in de trend van vrijgezellen of familiedag. Heb je ideeën over een eventuele dagindeling, mail ons dan!

Vrijgezellenfeestje

Vrijgezellenfeestje

Ben je het vrijgezellenfeestje van je beste vriend of vriendin aan het regelen? En op zoek rond Amsterdam? Dan is een paar uur op het water vast iets voor jullie. Lekker zeilen met elkaar is altijd geslaagd. Optioneel kun je dit combineren met een quiz, sport-/spelelement met eventueel picknick en je uitje is een denderend succes! Bij Zeilschool het Nieuwe Meer kun je terecht met een groep van ongeveer 9 tot 16 personen.