Valk

Zeilen voor volwassenen

Ooit een zeilcursus gevolgd? Of is het altijd wel een wens geweest, maar is het er alleen nooit van gekomen. Geen probleem zeilen kun je altijd nog leren! Of ben je al jaren bekend met de watersport? Dan weet jij ook dat zeilen ervoor zorgt dat je alles even vergeet. Je laat de drukte van de stad achter je. Je maakt je hoofd leeg en bent alleen bezig met het water, de golven, de wind en de zeilen. Net als een waterval mensen gelukkiger maakt, wordt je ook gelukkiger van het geklots van het water tegen de boot. Daarbij geeft de uitdaging van een nieuwe sport leren je nieuwe energie.

Bij Zeilschool het Nieuwe Meer zijn er voor volwassenen meerdere zeilcursussen mogelijk. Zie onderstaand het cursusaanbod. De zeillessen worden gegeven in een Valk. Voor wie het niet sportief genoeg kan zijn er ook lessen in de Pico & Laser mogelijk. Wij laten natuurlijk niet de mogelijkheid varen om je ook wat zeiltermen en voorrangsregels bij te brengen. Voor je het weet ben je een echte zeiler!

Wat mee te nemen voor een dagje zeilen in Amsterdam?

Handig om mee te nemen voor het zeilen is het volgende; regenkleding (broek en jas), comfortabele schoenen, handdoek, zonnebrandcreme en eventueel een pet! Lunch is niet inclusief. Kom je een dag zeilen? Neem dan lunch mee.

Data & tarieven 2024

    Valk Laser I-mans


   
losse lessen zijn niet mogelijk in 2024      
6x avondblok (van 18.00 – 21.00 uur) ivm zonsondergang op 14, 21, 28 mei & 4, 11, 18 juni 2024  groepsles  € 480,-  (VOL)  € 480,- (VOL)
2-daagse cursus 18 & 25 mei 2024 groepsles € 350,-

nvt

       

     
Bovenstaande cursussen zijn in groepsverband.
Prijzen zijn inclusief 9% btw, gebruik van zwemvesten en beschikbare wetsuit

Valk huren

Het Nieuwe Meer is omringd door groen van het Amsterdamse bos met aan de oostkant een skyline van de Zuidas van Amsterdam. Het Nieuwe Meer is een heerlijke plas om even te ontsnappen aan het stadsleven. Makkelijk te bereiken om even uit te waaien of van een echte zomerse dag te genieten. Het water is zeer helder en heerlijk voor een duik vanuit de zeilboot. Zeilschool het Nieuwe Meer biedt haar zeilboten te huur aan wanneer beschikbaar. Zie onderstaand de prijzen voor de bootverhuur. Vanaf windkracht zes blijven de boten in de haven. Zeilervaring is wel noodzakelijk. Geef je zeilervaring ook altijd even aan bij het indienen van de aanvraag. Geen zeilervaring? Volg dan eerst zeillessen bij ons.

Stuur ons, voor reserveringen en/of vragen, een mail naar info@zeilschoolhetnieuwemeer.nl.

De Valk

De Valk

De Valk, een kielboot, is zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderde zeilers. Heerlijk even uitwaaien of voor anker gaan. Het kan allemaal. De Valk is een ruime, stabiele boot met goede zeileigenschappen, daarom niet voor niks een populaire boot voor zeillessen en bootverhuur. Wanneer beschikbaar kan de Valk bij Zeilschool het Nieuwe Meer worden gehuurd.

De zeilboot is uitgerust met: twee peddels, verbandtrommel, anker en twee stootwillen.


Tijden & tarieven 2024

 

Verhuur Valk op weekdagen  
Ochtend*10.00 – 13.00€ 75
Middag*14.00 – 17.00€ 75
Avond**18.00 – 21.00€ 75
Hele dag10.00 – 17.00€ 100
Verhuur Valk op weekend- & feestdagen  
Ochtend*10.00 – 13.00€ 75
Middag*14.00 – 17.00€ 75
Hele dag10.00 – 17.00€ 100
Borg€ 150

Benieuwd wat wij nog meer verhuren? Surf dan nog even verder op de site.