Contact

Gevestigd: Tjotterspad 26, Amsterdam
Email: info@zeilschoolhetnieuwemeer.nl
Tel: 06 349 30 747

Het is handig om een afspraak te maken voor een les, huren of om een rondleiding te krijgen. Er is namelijk niet altijd iemand aanwezig op de locatie.

Parkeren & bereikbaarheid

Zeilschool het Nieuwe Meer is gevestigd in Amsterdam te midden van de Sportas. De zeilschool is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Zeilschool het Nieuwe Meer bevindt zich op het jachthaven terrein van jachthaven Nexus. Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaats die je passeert voordat je het Tjotterspad oprijdt (zie onderstaande beschrijving). Bij de zeilschool is er voor auto’s alleen de mogelijkheid voor een kiss & goodbye. Graag langzaam rijden op het pad (10 km/u).

Routebeschrijving naar Zeilschool het Nieuwe Meer

Wanneer je uit de richting komt van de A4/A10 neem afslag S108 “Amstelveen/H VU (het Ziekenhuis VU)”. Bij de verkeerslichten rechtdoor en volg de richting Zuiderhof. Je passeert een groot glazen gebouw (Lexence advocatenkantoor) aan uw rechts. De straatnaam is: Skutjespad.

Wanneer je uit de richting komt van de A1/A2/A10 neem afslag S108 “Amstelveen/H VU (het Ziekenhuis VU)”. Bij de verkeerslichten naar links (onder de A10 weg). Bij de eerste verkeerslichten naar rechts, richting Zuiderhof. Je passeert een groot glazen gebouw (Lexence advocatenkantoor) aan uw rechts. De straatnaam is: Skutjespad.

Volg de weg Skutjespad tot het eind. Aan het einde maakt de weg een bocht naar links, de straatnaam is Jachthavenweg. Rij rechtdoor (over een witte brug), de weg blijven volgen. Je passeert een kleine parkeerplaats. Wanneer met de auto graag hier parkeren. Vervolgens de weg blijven volgen. De weg buigt naar rechts, daarna rechts aanhouden (over de witte brug). De straatnaam is Tjotterspad. Zeilschool het Nieuwe Meer bevindt zich op het terrein van Jachthaven Nexus. Dit is halverwege het pad aan uw rechterhand op nummer 26.

Wanneer je een navigatiesysteem wilt gebruiken, willen wij je adviseren om Skutjespad te Amsterdam in te voeren.

Contactformulier