06 349 30 747


Zeilen voor volwassenen

Ooit een zeilcursus gevolgd? Of is het altijd wel een wens geweest, maar is het er alleen nooit van gekomen. Geen probleem zeilen kun je altijd nog leren! Of ben je al jaren bekend met de watersport? Dan weet jij ook dat zeilen ervoor zorgt dat je alles even vergeet. Je laat de drukte van de stad achter je. Je maakt je hoofd leeg en bent alleen bezig met het water, de golven, de wind en de zeilen. Net als een waterval mensen gelukkiger maakt, wordt je ook gelukkiger van het geklots van het water tegen de boot. Daarbij geeft de uitdaging van een nieuwe sport leren je nieuwe energie.

Bij Zeilschool het Nieuwe Meer zijn er voor volwassenen meerdere zeilcursussen mogelijk. Zie onderstaand het cursusaanbod. De zeillessen worden gegeven in een Valk. Voor wie het niet sportief genoeg kan zijn er ook lessen in de Pico & Laser mogelijk. Wij laten natuurlijk niet de mogelijkheid varen om je ook wat zeiltermen en voorrangsregels bij te brengen. Voor je het weet ben je een echte zeiler!

 

Wat mee te nemen voor een dagje zeilen in Amsterdam?

Handig om mee te nemen voor het zeilen is het volgende; regenkleding (broek en jas), comfortabele schoenen, handdoek, zonnebrandcreme en eventueel een pet! Lunch is niet inclusief. Kom je een dag zeilen? Neem dan lunch mee.

 

Data & tarieven 2020

Valk halve dag / Dagcursus Mogelijk in overleg,
van 09.30 tot 16.30
€ 65,-/ 130,-
Valk Seizoenskaart Zes lessen van 3 uur, geldig voor één seizoen, worden in overleg ingepland (meestal op zondagen). € 340,-
Valk Voorjaarscursus ( inhaal/wisseldag)
van 09.30 tot 16.30 uur
 € 500,-
     
Laser / Laser Pico halve dagcursus Mogelijk in overleg,
van 09.30 tot 12.30 uur of 13.30 tot 16.30 uur.
€ 75,-
Laser / Laser Pico Voorjaarscursus  
(inhaal/wisseldag)
van 09.30 tot 16.30 uur
 € 500,-

Bovenstaande cursussen zijn in groepsverband. Privelessen kunnen aangevraagd worden.
Prijzen zijn inclusief 9% btw, gebruik van zwemvesten en beschikbare wetsuits.

Download inschrijfformulier.